ПАТУВАЈТЕ СО НАСМЕВКА И СТИЛ
Рила-Благоевград

Рила-Благоевград
11 oктомври-(петок - неработен ден)

Прoграма на патувањето:

11.10.2019. Тргнување во 04.00 часот од Нова Пошта во Штип. Попатни паузи за цариски формалности.Пристигнување во Рила. Разглед на Рилскиот Манастир и слободно време за индивидуални активности и посета на гробот на Иван Рилски и пештерата во која живеел испоснички живот. Заминуваме за Благоевград и слободно време за шопинг во градот и во Метро,индивидуално пауза во Lidl. Тргнување за Македонија со попатни паузи. Пристигнување во Штип во вечерните часови.

Цена: 600 денари.

Во цената на аранжманот е вклучено:

  • -превоз на наведената релација со високо туристички авотбус
  • -разглед на Рилкиот Манастир,Благоевград
  • -шопинг во Метрo
  • -организација и водство на патувањето
  • -патничко и здравствено осигурување

Важноста на патната исправа е лична обврска, важноста на пасошот треба да биде најмалку 3 месеца пред истекот на валидноста на патната исправа.

За овој аранжман важат Општите услови за патување на Т.А.Црво Експрес