ПАТУВАЈТЕ СО НАСМЕВКА И СТИЛ
Банско-Благоевград-Метро

1 март 2020-(недела)

Прoграма:

01.03.2020.Тргнување во 05.00 часот од Нова Пошта во Штип.Попатни паузи за цариски формалности.Пристигнување во Банско, слободно време за разглед, прошетка. Заминуваме за Благоевград и слободно време за шопинг во градот и во Метро. Тргнување за Македонија со попатни паузи.Пристигнување во Штип во вечерните часови.

Цена: 600 денари.

Во цената на аранжманот е вклучено:

  • -превоз на наведената релација со високо туристички авотбус
  • -разглед на Банско
  • -шопинг во Метр
  • -организација и водство на патувањеторазглед на Банско
  • -патничко и здравствено осигурување

Важноста на патната исправа е лична обврска,важноста на пасошот треба да биде најмалку 3 месеца пред истекот на валидноста на патната исправа.

За овој аранжман важат Општите услови на патувањето на Т.А.Црво Експрес-Штип.