ПАТУВАЈТЕ СО НАСМЕВКА И СТИЛ
Ниш-Лесковац

08 март-(недела)

Прoграма на патувањето:

08.03.2020.Тргнување во 04.00 часот од Нова Пошта во Штип.Попатни паузи за цариски формалности.Пристигнување во Ниш,посета на ново отворениот трговски центар Форум,слободно време за шопинг,индивидуално посета на тврдината во Ниш покрај реката Нишава.Продолжуваме за Лесковац,пауза за организиран свечен ручек со музика (Хотел Бавка).Тргнување за Македонија со попатни паузи. Пристигнување за Штип во вечерните часови.

Цена:1.500 денари.(на 3 рати х 500 мкд.)

-(јануари, февруари, март 2020 година)

Во цената на аранжманот е вклучено:

 • -превоз на наведената релација со високо туристички авотбус
 • -разглед на Ниш,Лесковац,
 • -организиран свечен ручек во Хотел Бавка со музика, забавно изнендување
 • мени:ордевер,погача,сезонска салата,поховано бело месо со грчки прелив ,ролована плескавица со помфрит, десерт, пиење неограничено-(сок,пиво,вино,ракија)
 • -организација и водство на патувањето
 • -патничко и здравствено осигурување

 

Тргнување од:

 • Штип во 04:00-кај Нова пошта(стадион)
 • Велес во 04:30-на кружен кај бензинска Макпетрол
 • Скопје во 05:00-кај Хотел Вип(саем)
 • Свети Николе во 04:20-кај конфекција Мода
 • Струмица во 03:00-на бензинска Макпетрол(кружен)
 • Радовиш во 03:20-на бензинска Еми Петрол
 • Виница во 03:00-кај автобуска
 • Кочани во 03:15 на патот горе кај автобуската
 • Пробиштип во 03:00-кај автобуска
 • Злетово во 03:00-кај кафана Златица

За овој аранжман може да се патува со важечка биометриска лична карта.

За овој аранжман важат Општите услови на патувањето на Т.А.Црво Експрес-Штип.