ПАТУВАЈТЕ СО НАСМЕВКА И СТИЛ
Солун - Паралија - Метеори

Солун - Паралија - Метеори
14.03.2020
Едно ноќевање со појадок во Паралија

Поаѓање: 14.03.2020

Посета на Солун (центар), посета на трговски центар Космос, посета и ноќевање со појадок во Паралија, посета на голем Метеор, Каламбака и фабрика за злато и икони, посета на манастир св.Петка (клисура Темпи)

Цена: 44 €.

Штип 05:00 часот
Радовиш 05:30 часот
Струмица 05:45 часот

Резервација:
075/462-658
032/608-555