Белград

19/20 ноември 2022

Прoграма на патувањето:

1 ден.19.11.2022 - Тргнување на групата во 01.00 часот  од Штип. Патот води преку граничниот премин Табановце, ноќно патување со попатни паузи за одмор.

Пристигнување во Белград, слободен разглед на градот со посета на Калемегдан и прошетка по улицата Кнез Михајлова ,  брдо Топчидер... Сместување во хотел. Попладне шопинг во трговскиот центар Ушче. Ноќевање.

2 ден.19.11.2022 - Појадок. Индивидуален разглед во Белград, слободно времe, попатна пауза.

Пристигнување во вечерните часови во Штип.

Цена: 3.900 денари.

Во цената на аранжманот е вклучено:

  • -превоз на наведената релација
  • -1 нокевање во Xотел во Белград (ноќевање,појадок)
  • -разглед на Белград
  • -патничко и здравствено осигурување без франшиза
  • -организација и водство на патувањето

За овој аранжман може да се патува со важечка биометриска лична карта. Важноста на патната исправа е лична обврска,важноста на пасошот треба да биде најмалку 3 месеца пред истекот на валидноста на патната исправа.

За овој аранжман важат Општите услови за патување на Т.А.Црво Експрес