Шопинг во(Ring Mall)-Софија

Неработен ден(четврток)-08.12.2022

Прoграма на патувањето:

Поаѓање на групата во 05:00 часот пред Нова Пошта во Штип. Патуваме кон Бугарија преку граничен премин Делчево со попатни паузи. Пристигнување во Софија, шопинг во трговскиот центар Ring Mall, слободно време за прошетка во центарот на Софија. Поаѓање за Македонија во попладневните часови.

Цена: 950,00 денари.

Во цената на аранжманот е вклучено:

  • -превоз на наведената релација
  • -организација и водство на патувањето
  • -патничко и здравствено осигурување

Напомена:за реализација на овој аранжман потребно е минимум од 40 патници.

За овој аранжман важат Општите услови за патување на Т.А.Црво Експрес