Рила-Благоевград

Рила-Благоевград
02 април-(недела)

Прoграма на патувањето:

02.04.2023. Тргнување во 05.00 часот од Нова Пошта во Штип. Попатни паузи за цариски формалности. Пристигнување во Рила. Разглед на Рилскиот Манастир и слободно време за индивидуални активности и посета на гробот на Иван Рилски и пештерата во која живеел испоснички живот. Заминуваме за Благоевград и слободно време за шопинг во градот и во Метро. Тргнување за Македонија со попатни паузи. Пристигнување во Штип во вечерните часови.

Цена: 950,00 денари.

Во цената на аранжманот е вклучено:

  • -превоз на наведената релација со високо туристички авотбус
  • -разглед на Рилскиот Манастир,Благоевград
  • -шопинг во Метрo
  • -организација и водство на патувањето
  • -патничко и здравствено осигурување

Важноста на патната исправа е лична обврска, важноста на пасошот треба да биде најмалку 3 месеца пред истекот на валидноста на патната исправа.

За овој аранжман важат Општите услови за патување на Т.А.Црво Експрес