Шопинг во Солун

1 април 2023-сабота

Прoграма на патувањето:

01.04.2023. Поаѓање на групата во 05:00 часот пред “Нова Пошта” во Штип. Патуваме преку граничен премин “Богородица”. Посета на Солун (слободно време за индивидуални активности, прошетка по Виа Игнациа). Заминуваме за трговскиот шопинг центар Cosmos Mediterranian (индивидуална посета на Ikea и Jumbo). Поаѓање за Македонија во попладневните часови.

Цена: 950 ден.

Во цената на аранжманот е вклучено:

  • -превоз на дадената релација
  • -организација и водство на патувањето
Во цената на аранжманот не е вклучено:
  • -Лични трошоци
  • -Патничко осигурување

За овој аранжман важат Општите услови за патување на Т.А.Црво Експрес