Превоз Бугарија

ОРГАНИЗИРАН ПРЕВОЗ
На релација:
Штип-Бургас-Поморие-Несебар-Сончев Брег-Штип

(редовно одење кон БГ и враќање кон МК преку еден ден)

-во месец јули 2023 секоја непарна дата-преку еден ден
-во месец август 2023 секоја парна дата-преку еден ден
Поаѓање (преку еден ден) за одење од Македонија кон Бугарија
Враќање (преку еден ден) за одење од Бугарија кон Македонија

јуни 2023-одење
јули 2023-одење
август 2023-одење
септември-одење
17.06.2023
01.07.2023
02.08.2023
02.09.2023
24.06.2023
05.07.2023
04.08.2023
09.07.2023
06.08.2023
11.07.2023
08.08.2023
13.07.2023
10.08.2023
15.07.2023
12.08.2023
17.07.2023
14.08.2023
19.07.2023
16.08.2023
21.07.2023
18.08.2023
23.07.2023
20.08.2023
25.07.2023
22.08.2023
27.07.2023
24.08.2023
29.07.2023
26.08.2023
31.07.2023

јуни 2023-враќање
јули 2023-враќање
август 2023-враќање
септември-враќање
18.06.2023
02.07.2023
01.08.2023
03.09.2023
25.06.2023
06.07.2023
03.08.2023
10.09.2023
10.07.2023
05.08.2023
12.07.2023
07.08.2023
14.07.2023
09.08.2023
16.07.2023
11.08.2023
18.07.2023
13.08.2023
20.07.2023
15.08.2023
22.07.2023
17.08.2023
24.07.2023
19.08.2023
26.07.2023
21.08.2023
28.07.2023
23.08.2023
30.07.2023
25.08.2023
27.08.2023

Град на поаѓање
Место на поаѓање
Време на поаѓање
Скопје:
Кај Хотел Вип-(паркинг)
19:00 h
Куманово:
Бензинска Макпетрол
19:15 h
Струмица:
Бензинска Лукоил-кружен
18:45 h
Радовиш:
Бензинска - Лукоил
19:15 h
Прилеп:
Бензинска Лукоил
17:15 h
Кавадарци:
Плоштад
18:15 h
Неготино:
кај 11 катница
18:30 h
Велес:
на кружен кај бензинска Макпетрол под Костурница
19:15 h
Свети Николе:
кај Конфекција Мода-(паркинг)
19:30 h
Штип:
Нова Пошта(стадион)
20:10 h
Кочани:
Автобуска горе(постројка)
21:00 h
Виница:
Превалец-на патот
21:05 h
Мак.Каменица:
Центар
21:25 h
Делчево:
Бензинска пумпа Dadi oil
22:00 h
Поаѓање од Штип во 20:10 часот кај Нова пошта(стадион)Штип
Поаѓање од Несебар во 12:30 часот (наше време)-пред Хотел Феста Панорама

Главна напомена: патниците треба да бидат 20 минути порано од предвиденото време на тргнување.

Цена за превоз повратна карта за возрасен:60 €-(3720 денари)
Цена за превоз повратна карта за дете до 12 год: 50 €-(3100 денари)
Цена за превоз во еден правец за возрасен: 50 €-(3100 денари)
Цена за превоз во еден правец за дете до 12 год: 40 €-(2480 денари)

Поаѓање од Сончев Брег:
12:45 по МК време / 13:45 по БГ. време (на автобуската постројка кај Хотел Кубан)
Поаѓање од Несебар:
12:30 по МК време / 13:30 по БГ. време (на автобуската постројка кај Хотел Феста Панорама)
Поаѓање од Старо Поморие:
13:30 по МК време / 14:30 по БГ. време (кај автобуската станица)
Поаѓање од Ново Поморие:
13:40 по МК време / 14:40 по БГ. време (кај автобуската станица)
Поаѓање од Бургас:
14:00 по МК време / 15:00 по БГ. време (на бензинската OMV,во близина на Метро)

Напомена:
Задолжителна резервација за враќање со туристичка такса се наплаќа по 2 € од особа во автобусот на одење кон Бугарија.

Документите се на личен трошок за секој патник кој треба да патува.