ПАТУВАЈТЕ СО НАСМЕВКА И СТИЛ
Превоз Црна Гора
Релација
Денови на поаѓање
Време на пристигнување
Време на поаѓање
Цена на билет во еден правец
Цена на повратен билет
УЛЦИЊ
Секој ден
07:35
17:30
1550.00 МКД
2480.00 МКД
БАР
Секој ден
08:05
16:56
1550.00 МКД
2480.00 МКД
СУТО МОРЕ
Секој ден
08:20
16:45
1550.00 МКД
2480.00 МКД
ПЕТРОВАЦ
Секој ден
08:36
16:30
1550.00 МКД
2480.00 МКД
БУДВА
Секој ден
09:00
16:00
1550.00 МКД
2480.00 МКД
ТИВАТ
Секој ден
09:30
15:30
1550.00 МКД
2480.00 МКД
ХЕРЦЕГ НОВИ
Секој ден
10:30
14:30
1860.00 МКД
2790.00 МКД
ИГАЛО
Секој ден
11:00
15:00
1860.00 МКД
2790.00 МКД

Поаѓање од Куманово секој ден во 23:45 часот
Поаѓање од Скопје секој ден од 00:30 часот
Попусти за деца:
Дете 0-2 години гратис
Дете 02-10 години -50% од цената