ПАТУВАЈТЕ СО НАСМЕВКА И СТИЛ
Ниш-Лесковац

03 март-(недела)

Прoграма на патувањето:

03.03.2019.Тргнување во 04.00 часот од Нова Пошта во Штип.Попатни паузи за цариски формалности.Пристигнување во Ниш,посета на ново отворениот трговски центар Форум,слободно време за шопинг,индивидуално посета на тврдината во Ниш покрај реката Нишава.Продолжуваме за Лесковац,пауза за организиран свечен ручек со музика (Хотел Бавка).Тргнување за Македонија со попатни паузи. Пристигнување за Штип во вечерните часови.

Цена:1.500 денари.(на 2 рати х 750 мкд.)

Во цената на аранжманот е вклучено:

  • -превоз на наведената релација со високо туристички авотбус
  • -разглед на Ниш,Лесковац,
  • -организиран свечен ручек во Хотел Бавка со музика
  • мени:ордевер,погача,сезонска салата,поховано бело месо со грчки прелив ,ролована плескавица со помфрит, десерт, пиење неограничено-(сок,пиво,вино,ракија)
  • -организација и водство на патувањето
  • -патничко и здравствено осигурување

 

За овој аранжман може да се патува со важечка биометриска лична карта.

Важноста на патната исправа е лична обврска,важноста на пасошот треба да биде најмалку 3 месеца пред истекот на валидноста на патната исправа.

За овој аранжман важат Општите услови на патувањето на Т.А.Црво Експрес-Штип.