ПАТУВАЈТЕ СО НАСМЕВКА И СТИЛ
Водици во Охрид

Водици во Охрид
19.01.2018

Прoграма:

Поаѓање на групата во 04:30 часот пред “Нова Пошта” во Штип. Патуваме кон Охрид со попатни паузи.Пристигнување во Охрид, слободно време за прошетка низ Старата Охридска чаршија, присуство на традиционалниот начин на фрлање на крстот во Охриското езеро.Слободно време за индивидуални активности.

Цена: 690 денари.

Во цената на аранжманот е вклучено:

  • -Превоз на наведената релација
  • -Организација и водство на патувањето

Во цената на аранжманот не е вклучено:

  • -Лични трошоци
  • -Патничко осигурување