ПАТУВАЈТЕ СО НАСМЕВКА И СТИЛ
Рила-Благоевград

3 март-(недела)

Прoграма на патувањето:

03.03.2019.Тргнување во 04.00 часот од Нова Пошта во Штип.Попатни паузи за цариски формалности.Пристигнување во Рила.Разглед на Рилскиот Манастир и слободно време за индивидуални активности и посета на гробот на Иван Рилски и пештерата во која живеел испоснички живот.Заминуваме за Благоевград и слободно време за шопинг во градот и во Метро,индивидуално пауза во Lidl.Тргнување за Македонија со попатни паузи.Пристигнување во Штип во вечерните часови.

Цена:590 денари.

Во цената на аранжманот е вклучено:

  • -превоз на наведената релација со високо туристички авотбус
  • -разглед на Рилкиот Манастир,Благоевград
  • -шопинг во Метро
  • -организација и водство на патувањето
  • -патничко и здравствено осигурување

 

Важноста на патната исправа е лична обврска,важноста на пасошот треба да биде најмалку 3 месеца пред истекот на валидноста на патната исправа.

За овој аранжман важат Општите услови на патувањето на Т.А.Црво Експрес-Штип.