ПАТУВАЈТЕ СО НАСМЕВКА И СТИЛ
Шопинг во(Ring Mall,Ikea,Ilienci)-Софија

Недела (04.03.2018)

Прoграма на патувањето:

Тргнување на групата во 04:00 часот пред Нова Пошта во Штип.Патуваме кон Бугарија преку граничен премин Делчево со попатни паузи.Пристигнување во Софија, слободно време за прошетка и шопинг во познатиот кинески пазар на Балканот Ilienci, заминуваме во трговскиот центар Ring Mall и Ikea со можност за искористување на големиот попуст кој се нуди во големиот избор на бутици со светски познати марки. Поаѓање за Македонија во попладневните часови.

Цена:790 денари.

Во цената на аранжманот е вклучено:

  • -превоз на наведената релација
  • -патничко и здравствено осигурување
  • -организација и водство на патувањето

 

Напомена: за реализација на овој аранжман потребно е минимум од 40 патници.

За овој аранжман важат Општите услови на патувањето на Т.А.Црво Експрес-Штип.