ПАТУВАЈТЕ СО НАСМЕВКА И СТИЛ
Шопинг во Солун

Шопинг во Солун
(19.01.2019-сабота неработен ден)
(26.01.2019-сабота)

Прoграма:

Поаѓање на групата во 04:30 часот пред “Нова Пошта” во Штип. Патуваме преку граничен премин “Богородица”. Посета на Солун (слободно време за индивидуални активности, прошетка по Виа Игнатиа). Заминуваме за трговскиот центар Cosmos Mediterranian (индивидуална посета на Ikea и Jumbo). Поаѓање за Македонија во попладневните часови.

Цена: 690 денари.

Во цената на аранжманот е вклучено:

  • -Превоз на наведената релација
  • -Организација и водство на патувањето

Во цената на аранжманот не е вклучено:

  • -Лични трошоци
  • -Патничко осигурување