ПАТУВАЈТЕ СО НАСМЕВКА И СТИЛ
Шопинг во Ушче-Белград

Недела (04.03.2018)

Прoграма на патувањето:

1 ден.(03.03.2018)Тргнување на групата во 22:00 часот пред Нова Пошта во Штип.Патуваме кон Србија со попатни паузи.

2 ден.(04.03.2018)Пристигнување во Белград,слободно време за прошетка и шопинг во центарот на Белград,Калемегдан,Кнез Михајлова,заминуваме во трговскиот центар Ушче со можност за искористување на големиот попуст кој се нуди во големиот избор на бутици со светски познати марки.Поаѓање за Македонија во попладневните часови.

Цена:1.390 денари.

Во цената на аранжманот е вклучено:

  • -превоз на наведената релација
  • -патничко и здравствено осигурување
  • -организација и водство на патувањето

 

Напомена: за реализација на овој аранжман потребно е минимум од 40 патници.

За овој аранжман важат Општите услови на патувањето на Т.А.Црво Експрес-Штип.