ПАТУВАЈТЕ СО НАСМЕВКА И СТИЛ
Хотел Дабаклар 4*-Кушадаси

Хотел Dabaklar **** лоциран е во центарот на градот ,а одалечен oколу 250 м од градската плажа. Хотелот располага со вкупно 82 соби, базен, ресторан, лоби бар. Секоја соба располага со клима, сопствена бања, мини бар, балкон, телефон, ТВ и Wi-fi.

Цени за 10 ноќевања со појадок и вечера (НВ)
Термини
Цена по лице 1/2
Термини
Цена по лице 1/2
Термини
Цена по лице 1/2
01.06-11.06
299 €
11.07-21.07
349 €
20.08-30.08
349 €
06.06-16.06
299 €
16.07-26.07
349 €
25.08-04.09
349 €
11.06-21.06
309 €
21.07-31.07
349 €
30.08-09.09
349 €
16.06-26.06
309 €
26.07-05.08
349 €
04.09-14.09
319 €
21.06-01.07
319 €
31.07-10.08
349 €
09.09-19.09
319 €
26.06-06.07
319 €
05.08-15.08
349 €
14.09-24.09
319 €
01.07-11.07
349 €
10.08-20.08
349 €
19.09-29.09
309 €
06.07-16.07
349 €
15.08-25.08
349 €
23.09-04.10
309 €

Цени за 9 ноќевања со појадок и вечера (НВ)
Термини
Цена по лице 1/2
02.07-11.07
339 €
05.07-14.07
339 €
11.07-20.07
339 €
14.07-23.07
339 €
20.07-29.07
339 €
23.07-01.08
339 €

Цени за 7 ноќевања со појадок и вечера (НВ)
Термини
Цена по лице 1/2
07.07-14.07
319 €
14.07-21.07
319 €
21.07-28.07
319 €
28.07-04.08
319 €
04.08-11.08
319 €
11.08-18.08
319 €
18.08-25.08
319 €

  •  - Во цената е вклучено 10,9 и 7 ноќевања со појадок и вечера (HB) , клима и превоз .
  •  - Дете од 0-5,99 години (само превоз) 60 €, второ дете 20% попуст.
  •  - Дете од 6-11,99 години 20% попуст.
  •  - Цените се дадени во евра за уплата во денарска противвредност 1 €=62 ден.