ПАТУВАЈТЕ СО НАСМЕВКА И СТИЛ
Превоз Турција

Редовен автобуски превоз

Релација
Цена на повратен билет
Цена на билет во еден правец
Час
СКОПЈЕ-САРАМСАКЛИ-СКОПЈЕ
80
60
10:00
СКОПЈЕ-ДИКИЛИ-СКОПЈЕ
80
60
10:00
СКОПЈЕ-КУШАДАСИ-СКОПЈЕ
80
60
10:00
ДЕЦА ДО 10 ГОДИНИ
60
40
10:00

Директен автобуски превоз-транзит низ Грција

Термини од Скопје:

Јуни
01; 05; 10; 15; 20; 25; 30;
Јули
05; 10; 15; 20; 25; 30;
Август
04; 09; 14 19; 24; 29;
Септември
03; 08; 13; 18; 23; 28;

Напомена:
Картите се со фиксен датум на одење и враќање
Цените се дадени во евра,плаќањето се врши исклучиво во денарска противвредност.