ПАТУВАЈТЕ СО НАСМЕВКА И СТИЛ
Хотел Течимен 2*-Кушадаси

Хотел TECIMEN 2 ** се наоѓа на 500 метри од море, во централниот дел на градот. Сите соби располагаат со ТВ, балкон, клима. На гостите на располагање им се нуди и сеф на рецепција. Во склоп на хотелот се наога и ресторан, бар и мал базен.

Цени за 10 ноќевања со појадок (ВВ)
Термини
Цена по особа
Термини
Цена по особа
Термини
Цена по особа
01.06-11.06
119 €
11.07-21.07
189 €
20.08-30.08
189 €
06.06-16.06
119 €
16.07-26.07
189 €
25.08-04.09
189 €
11.06-21.06
149 €
21.07-31.07
189 €
30.08-09.09
169 €
16.06-26.06
149 €
26.07-05.08
189 €
04.09-14.09
169 €
21.06-01.07
179 €
31.07-10.08
189 €
09.09-19.09
169 €
26.06-06.07
179 €
05.08-15.08
189 €
14.09-24.09
169 €
01.07-11.07
189 €
10.08-20.08
189 €
19.09-29.09
169 €
06.07-16.07
189 €
15.08-25.08
189 €
23.09-04.10
169 €

Цени за 9 ноќевања со појадок (ВВ)
Термини
Цена по лице 1/2
02.07-11.07
143 €
05.07-14.07
143 €
11.07-20.07
143 €
14.07-23.07
143 €
20.07-29.07
143 €
23.07-01.08
143 €

Цени за 7 ноќевања со појадок (ВВ)
Термини
Цена по лице 1/2
07.07-14.07
119 €
14.07-21.07
119 €
21.07-28.07
119 €
28.07-04.08
119 €
04.08-11.08
119 €
11.08-18.08
119 €
18.08-25.08
119 €

  •  - Во цената е вклучено 10 ноќевања со појадок(BB), клима и превоз.
  •  - Дете од 0-5,99 години (само превоз) 60 €, второ дете 20% попуст.
  •  - Дете од 6-11,99 години 20% попуст.
  •  - Напомена: Климата во цената е вклучена од 01.07.2019 - 31.08.2019
  •  - Цените се дадени во евра за уплата во денарска противвредност 1 €=62 ден.