БЕЛГРАД

Србија

БЕЛГРАД

Времетраење:  2 Дена 1 Ноќ
Цена:   3.900,00 ден
Поаѓање од:  Нова Пошта - Штип

Понудата заврши

ДАТА НА ПАТУВАЊЕ: САБ 10-Фев-2024 – НЕД 11-Фев-2024

Организација

Ден 1 - 10.02.2024

► Поаѓање на групата во 01.00 часот од Штип. Патот води преку граничниот премин Табановце, ноќно патување со попатни паузи за одмор. Пристигнување во Белград, слободен разглед на градот со посета на Калемегдан и прошетка по улицата Кнез Михајлова. Сместување во хотел после 13:00 часот, слободно време. Ноќевање.

Ден 2 - 11.02.2024

► Појадок. Напуштање на хотелот. Индивидуален разглед во Белград, шопинг во трговскиот центар Београд на води, слободно времe. Поагање за Македонија во попладневните часови, попатна пауза. Пристигнување во вечерните часови.

Што е вклучено

  • Организација и водич на патувањето
  • Патничко и здравствено осигурување
  • Појадок
  • Превоз
  • Хотелско сместување

Што НЕ е вклучено

  • Туристичка хотелска такса 2€ по лице