ЛЕСКОВАЦ

Србија

ЛЕСКОВАЦ

Времетраење:  1 Ден
Цена:   2.400,00 ден
Поаѓање од:  Нова Пошта - Штип

Понудата заврши

ДАТА НА ПАТУВАЊЕ: НЕД 10-Март-2024

ДЕН 1 – 10.03.2024
► Поаѓање во 06.00 часот од Нова Пошта во Штип. Попатни паузи за цариски формалности. Пристигнување во Лесковац, посета на шопинг центар, индивидуална пауза за прошетка и разглед на Лесковац. Организиран свечен ручек  со музика (Хотел Бавка, богата културно забавна програма). Поаѓање за Македонија со попатни паузи. Пристигнување во Штип во вечерните часови.

— Напомена —

За овој аранжман може да се патува со важечка биометриска лична карта.

— Мени: —

Ордевер, погача, сезонска салата, поховано бело месо со грчки прелив, ролована лесковачка плескавица со помфрит, десерт, пиење неограничено-(сок,пиво,вино,ракија).

— Од каде тргнуваме во Македонија? —

 • Струмица во 05:00 на бензинската Лукоил-цена 2.600 мкд.
 • Радовиш во 05:15 на бензиската Лукоил-цена 2.600 мкд.
 • Кавадарци во 05:00 на плоштадот-цена 2.600 мкд.
 • Неготино во 05:15 кај 11 катницата-цена 2.600 мкд.
 • Виница во 05:00 на постројка кај автобуската-цена 2.600 мкд.
 • Кочани во 05:15 на постројка кај автобуската на патот горе-цена 2.600 мкд.
 • Пробиштип во 05:00 на постројка кај автобуската-цена 2.600 мкд.
 • Злетово во 05:15 на постројка кај кафеана Златица(Машо)-цена 2.600 мкд.
 • Велес во 06:30 на бензинската Макпетрол на кружен-цена 2.400 мкд.
 • Скопје во 06:45 на паркинг кај Хотел Вип спроти East Gate-цена 2.400 мкд.
 • Свети Николе во 06:20 кај Конфекција Мода-цена 2.400 мкд.
 • Куманово во 06:45 на бензинската Макпетрол, на автопат-цена 2.400 мкд.

 

Што е вклучено

 • Индивидуален разглед на Лесковац
 • Организација и водич на патувањето
 • Организиран свечен ручек во Хотел Бавка со одлична музика и забавна програма
 • Превоз