ЛУТРАКИ-ВОДЕН

Грција

ЛУТРАКИ-ВОДЕН

Времетраење:  2 Дена 1 Ноќ
Цена:   2.900,00 ден
Поаѓање од:  Нова Пошта - Штип

Понудата заврши

ДАТА НА ПАТУВАЊЕ: САБ 17-Фев-2024 – НЕД 18-Фев-2024

ДЕН 1 – 17.02.2024

► Поаѓање во 05:00 кај нова пошта во Штип. Патуваме кон Лутраки (Пожар). Пристигнување во Лутраки, сместување во апартмани. Слободно време за посета и користење на минералните топли води на отворено во Лутраки. Организирано факултативно посета на таверна со комплетно мени и музика. Ноќевање.

ДЕН 2 – 18.02.2024

► Слободно време за посета и користење на минералните топли води на отворено во Лутраки. Заминување за Воден, посета на природните убавини на градот познат по изобилството на вода и живописните водопади, слободно време. Заминуваме за Македонија во попладневните часови.

Што е вклучено

  • Ноќевање во апартмани во Лутраки
  • Организација и водич на патувањето
  • Посета на Воден
  • Посета на Лутраки
  • Превоз

Што НЕ е вклучено

  • Вечера во грчка таверна со музика, комплетно мени, неограничено пијалок -20 €
  • Влезници за културно историските знаменитости
  • Користење на топлите минерални води во Лутраки-индивидуално
  • Патничко и здравствено осигурување
  • Туристичка такса за Грција - 2 евра (се наплатува во автобусот)