Плати патување или рата

Платете го вашето патување или рата, екскурзија или претходно договорени аранжмани.

Опис

  • Најпрво внесете ја сумата на ратата која треба да ја платите.
  • Потоа доколку плаќате повеќе од една рата селектирате број на рати.
  • Додај во кошничка.
  • Продолжувате кон Проверка
  • На крај ги внесувате потребните податоци во дадените полиња и во полето “Податоци за патникот/патниците”