ЦРНА ГОРА: Превоз – 2024

Description

Јуни: 15.06, 19.06, 21.06, 23.06, 25.06, 27.06 и 29.06 од 01.07.2024 секој ден.

 

 

 

  • Поаѓање од Куманово секој ден во 23:45 часот.
  • Поаѓање од Скопје сeкoј ден во 00:30 часот.
  • Попусти за деца.
  • Дете од 2-12 години 2170 мкд.(повратен билет).
  • Дете од 2-12 години 1550 мкд.(во еден правец).

Напомена:

– **Патниците можат да патуваат само со важечки лични карти.

– **Линијата се одвива преку Косово-Албанија.

Задолжително:

– Патниците кои треба да патуваат треба да бидат најмалку пола саат пред времето на поаѓање предвидено за тој ден кога се пријавени.