ШОПИНГ ВО (Ring Mall) – СОФИЈА

Бугарија

ШОПИНГ ВО (Ring Mall) – СОФИЈА

Времетраење:  1 Ден
Цена:   950,00 ден
Поаѓање од:  Нова Пошта - Штип

Понудата заврши

ДАТА НА ПАТУВАЊЕ: НЕД 07-Април-2024

► Поаѓање на групата во 05:00 часот пред Нова Пошта во Штип. Патуваме кон Бугарија преку граничен премин Делчево со попатни паузи. Пристигнување во Софија, шопинг во трговскиот центар Ring Mall, слободно време за прошетка во центарот на Софија. Поаѓање за Македонија во попладневните часови.

— Напомена —

За овој аранжман потребно е пријава од најмалку 25 патници, во спротивно аранжманот може да се откаже на три дена до пред поаѓање.

Што е вклучено

  • Организација и водич на патувањето
  • Патничко и здравствено осигурување
  • Превоз на наведената релација