ШОПИНГ ВО СОЛУН

Грција
Времетраење:  1 Ден
Цена:   950,00 ден
Поаѓање од:  Нова Пошта - Штип

Понудата заврши

ДАТА НА ПАТУВАЊЕ: САБ 27-Април-2024

ДЕН 1 – 27.04.2024

► Поаѓање на групата во 05:00 часот пред “Нова Пошта” во Штип. Патуваме преку граничен премин “Богородица”. Посета на Солун (слободно време за индивидуални активности, прошетка по Виа Игнациа). Заминуваме за трговскиот шопинг центар Cosmos Mediterranian (индивидуална посета на Ikea и Jumbo). Поаѓање за Македонија во попладневните часови.

Што е вклучено

  • Организација и водич на патувањето
  • Превоз

Што НЕ е вклучено

  • Лични трошоци
  • Патничко и здравствено осигурување