БЕЛГРАД

Србија

БЕЛГРАД

Времетраење:  2 Дена 1 Ноќ
Цена:   3.900,00 ден
Поаѓање од:  Нова Пошта - Штип

Понудата заврши

ДАТА НА ПАТУВАЊЕ: САБ 20-Април-2024 – НЕД 21-Април-2024

ДЕН 1 – 20.04.2024

► Поаѓање на групата во 01.00 часот од Штип. Патот води преку граничниот премин Табановце, ноќно патување со попатни паузи за одмор. Пристигнување во Белград, слободен разглед на градот со посета на Калемегдан и прошетка пом улицата Кнез Михајлова. Сместување во хотел после 13:00 часот, слободно време. Ноќевање.

ДЕН 2 – 21.04.2024

► Појадок. Напуштање на хотелот. Индивидуален разглед во Белград, шопинг во трговскиот центар Београд на води, слободно времe. Поагање за Македонија во попладневните часови, попатна пауза. Пристигнување во вечерните часови.

— Напомена —

  • За овој аранжман може да се патува со важечка биометриска лична карта.
  • За овој аранжман потребно е пријава од најмалку 25 патници, во спротивно аранжманот може да се откаже на три дена до пред поаѓање.
  • Важноста на патната исправа е лична обврска,важноста на пасошот треба да биде најмалку 3 месеца пред истекот на валидноста на патната исправа.

— Напомена —

За промена на пријавен број на патници може да дојде до промена на резервацијата на хотелот, но останува хотел со иста категорија и услуга.

Со оваа програма важат општите услови на патување на T.A.Crvo Ekspres-Shtip.

Што е вклучено

  • 1 ноќевање во хотел 3* во Белград (ноќевање, појадок)
  • Организација и водич на патувањето
  • Превоз на наведената релација
  • Разглед на Белград со водич

Што НЕ е вклучено

  • Патничко осигурување
  • Туристичка хотелска такса 2€ по лице