возен парк

Туристичка агенција Црво Експрес располага со сопствен возен парк од автобуси, минибуси, комбиња.

Изнајмување на возила за секакви потреби по најповолни цени со професионални возачи со меѓународно признаено искуство. Организирање на екскурзии од секаков вид со професионален тим на возачи и професионални туристички водичи.

Автобуси за внатрешен и меѓународен превоз:

Производител: SCANIA

Број на седишта: 58

Регистерска ознака: ST 6840 AD

Производител: SCANIA

Број на седишта: 60

Регистерска ознака: ST 6850 AD

Производител: VANHOOL

Број на седишта: 84

Регистерска ознака: ST 6870 AD

Производител: SETRA

Број на седишта: 76

Регистерска ознака: ST 1700 AB

Производител: SETRA

Број на седишта: 70

Регистерска ознака: ST 8384 AD

Производител: SETRA

Број на седишта: 70

Регистерска ознака: ST 0404 AC

Производител: MAN

Број на седишта: 59

Регистерска ознака: ST 0272 AB

Минибуси за внатрешен и меѓународен превоз:

Производител: IVECO

Број на седишта: 29

Регистерска ознака: ST 4311 AD

Производител: IVECO

Број на седишта: 28

Регистерска ознака: ST 5121 AC

Доколку имате потреба од возило контактирајте нѐ преку формуларот подолу

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Вид на возило кое ви е потребно