Билети за деца до 12год.

Одберете билет *
Пишете ја датата на поаѓање во полето подолу *
Extra subtotal:0,00 ден
Total price:0,00 ден

Опис

ОРГАНИЗИРАН ПРЕВОЗ на релација: Штип – Бургас – Поморие – Несебар – Сончев Брег – Штип (редовно одење кон БГ и враќање кон МК преку еден ден).

  • Во месец јули 2024 секоја непарна дата – преку еден ден.
  • Во месец август 2024 секоја парна дата – преку еден ден.

Поаѓање (преку еден ден) за одење од Македонија кон Бугарија.
Враќање (преку еден ден) за одење од Бугарија кон Македонија.

Поаѓање од Штип во 20:10 часот кај Нова пошта (стадион) Штип.
Поаѓање од Несебар во 12:30 часот (наше време) – пред Хотел Феста Панорама.

Главна напомена: патниците треба да бидат 20 минути порано од предвиденото време на тргнување.

Напомена:
Задолжителна резервација за враќање за секој патник со туристичка такса се наплаќа по 2 € од особа во автобусот на одење кон Бугарија.

Документите се на личен трошок за секој патник кој треба да патува.