ЦРНА ГОРА: Превоз - 2024

Јуни: 15.06, 19.06, 21.06, 23.06, 25.06, 27.06 и 29.06 од 01.07.2024 секој ден.

  • Поаѓање од Куманово секој ден во 23:45 часот.
  • Поаѓање од Скопје сeкoј ден во 00:30 часот.
  • Попусти за деца.
  • Дете од 2-12 години 2170 мкд.(повратен билет).
  • Дете од 2-12 години 1550 мкд.(во еден правец).

НАПОМЕНА

- **Патниците можат да патуваат само со важечки лични карти.

- **Линијата се одвива преку Косово-Албанија.

ЗАДОЛЖИТЕЛНО

- Патниците кои треба да патуваат треба да бидат најмалку пола саат пред времето на поаѓање предвидено за тој ден кога се пријавени.

Контактирајте нѐ

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.