РИЛА – БЛАГОЕВГРАД

Бугарија

РИЛА – БЛАГОЕВГРАД

Duration :   1 Day
The Price :   950,00 ден
Start Location:   Нова Пошта - Штип

Date Expired !

ДАТА НА ПАТУВАЊЕ: НЕД 17-Март-2024

ДЕН 1 – 17.03.2024

► Тргнување во 05.00 часот од Нова Пошта во Штип. Попатни паузи за цариски формалности. Пристигнување во Рила. Разглед на Рилскиот Манастир и слободно време за индивидуални активности и посета на гробот на Иван Рилски и пештерата во која живеел испоснички живот. Заминуваме за Благоевград и слободно време за шопинг во градот и во Метро. Тргнување за Македонија со попатни паузи. Пристигнување во Штип во вечерните часови.

Важноста на патната исправа е лична обврска,важноста на пасошот треба да биде најмалку 3 месеца пред истекот на валидноста на патната исправа.

За овој аранжман важат Општите услови на патувањето на Т.А.Црво Експрес-Штип.

Што е вклучено

  • Организација и водич на патувањето
  • Патничко и здравствено осигурување
  • Превоз
  • Разглед на Рилскиот Манастир - Благоевград
  • Шопинг во Метро