Шопинг во Приштина

(14 октомври 2023-сабота, шопинг центар “PRISHTINA MALL”)

Прoграма на патувањето:

Поаѓање во 06.00 ч. од  Штип преку граничниот премин Блаце. Пристигнување во Приштина, кратка прошетка, индивидуално разгледување на центарот на градот: споменикот на Скендербег, Зградата на Владата на Косово, Катедралата Мајка Тереза, Царската џамија Фатих, Сахат кулата од 19 век изградена од Јашар Паша, библиотеката на Приштина, слободно време. Потоа имаме посета на Ново  отворениот  Трговскиот шопинг центар “PRISHTINA  MALL” (големо отворање на 09.03.2023 год.) еден од најлуксузните и најголеми шопинг центри на Балканот со продавници од најпознати светски брендови, со големи попусти. Попладнето поаѓање за Македонија и пристигнување во вечерните часови.

Цена: 950 ден.

Во цената е вклучено:

  • -автобуски превоз на дадената релација
  • -посета на Приштина и на ТЦ “PRISHTINA MALL”
  • -организација и придружник на патувањето
Во цената не е вклучено:
  • -патничко здравствено осигурување – без франшиза

За овој аранжман важат Општите услови за патување на Т.А.Црво Експрес